Hotel Cuatro NacionesHotel Cuatro Naciones

Reservar Online!


Transports de Barcelona


(*) Aquest servei turístic normalment funciona tot l'any, excepte el 25 de desembre i l'1 de gener. Els autobusos que circulen entre les 05h30 i les 22h30 i els bitllets multidisc es poden comprar a partir de Quioscos d’Informació a la Plaça Catalunya i les estacions de metro. Cada parada d’autobús mostra un mapa de la ruta de l’autobús.

(*) Els taxis no tindran més de 4 passatgers i cobren un suplement per l'equipatge. Hi ha un càrrec mínim i tots els taxis estan en un sistema de comptadors. Si necessiteu un taxi, podeu demanar-ho a la recepció per trucar-lo en el moment que vulgueu.Conduir?


Informació sobre les condicions de conducció

Haureu de portar el vostre permís de conduir i una altra forma d’identificació en tot moment. També porteu la pòlissa d'assegurança i els documents del cotxe en tot moment.
- Els cinturons de seguretat són obligatoris en tot moment (també es disposa de cinturons de seguretat).
- Els nens han de viatjar als seients posteriors.
- Right of Way pertany a les carreteres principals. En tots els altres casos, el trànsit procedent de la dreta té prioritat.
- Aparcament: la majoria de les ciutats tenen àrees d'aparcament que es denoten amb un P blanc sobre fons blau.
- També podeu aparcar a les places d'aparcament pintades de blau al carrer (heu de pagar un bitllet i posar-lo al vostre cotxe)
- Autopistes: es paguen els peatges a la majoria de les autopistes i s'accepten targetes de crèdit.
- Túnels: s'han d'utilitzar beems baixos en túnels.
- Delictes de conducció: les multes per un delicte de trànsit es paguen in situ. Aquests poden ser especialment pesats per a l'excés de velocitat i omissió d'usar els cinturons de seguretat. La policia ha de lliurar un rebut per l'import de la multa pagada.
- Begudes i Conducció - Les lleis espanyoles preveuen multes in situ o la presó si la infracció és greu.
- No deixeu res de valor quan el cotxe no estigui vigilat.
- Límits màxims de velocitat: zones construïdes per a 50 km, carreteres principals a 100 km, autopistes a 120 km.

Què fer en una situació d'avaria del cotxe?

Si teniu problemes amb el vostre cotxe de lloguer, heu de trucar immediatament a la companyia de cotxes de lloguer.
Si és un problema menor, us demanaran que traieu el cotxe a un garatge local, pagueu la reparació, tingueu el rebut i li retornaran els diners quan es torni el cotxe.

Tingueu en compte que comproveu l’oli i l’aigua abans de qualsevol viatge llarg.

Què fer en una situació d'accident de cotxe?

Obteniu el número de registre del cotxe, el nom de la companyia asseguradora i el número de pòlissa, el nom del conductor, l'adreça i, si és espanyol, el número d'identificació nacional del conductor o, en el cas d'un estranger, el número de passaport. Heu de donar a l'altre conductor el vostre nom, adreça, número de registre del cotxe, el número de document del contracte de lloguer, el nom i l'adreça de l'empresa de lloguer i el vostre número de passaport.
Hauríeu d’informar a l’empresa de lloguer de cotxes en les 24 hores següents a l’incident. Si el dany és menor, us demanaran que feu un informe complet quan torneu el cotxe.


VeriSign Secured, McAfee Secure, W3C CSS compliant
GuestCentric - Hotel website & booking technology