Hotel Cuatro NacionesHotel Cuatro Naciones

Reservar Online!

Barcelona i Catalunya

Ciutat de Barcelona


CATALUNYA


Catalunya és una comunitat autònoma i autònoma, situada al nord-est de l'Estat espanyol i que ocupa una superfície de 1.8534 m2 quadrats. Catalunya és cinc de les disset regions d'Espanya, entre les quals hi ha el País Basc, Andalusia i Galícia. La població de Catalunya és d’uns 6 milions. Catalunya es compon de les províncies de Girona, Lleida, Barcelona i Tarragona.La bandera catalana consta de 4 ratlles vermelles verticals sobre fons groc i es pot veure volant en tots els edificis públics al costat de la bandera espanyola. La llengua catalana és una barreja de llatí, francès i espanyol i es parla des de la zona francesa del Rosselló per la costa fins a Alacant i incloent les Illes Balears. A Catalunya hi ha dues llengües oficials: el català i el castellà.

La ciutat de Barcelona és la capital i la seu de la Generalitat de Catalunya.


CIUTAT DE BARCELONA


Hi ha hagut una ciutat i un port florent en aquest lloc durant més de 2000 anys. A l'època romana era conegut com Barcino i encara es pot veure una part de la ciutat romana. A la Mitja Edat, el centre de la ciutat era el que avui es coneix com a "Barri Gòtic" i hi ha molts exemples d’arquitectura medieval al voltant de la Catedral, l’Antic Palau Reial i l’edifici que avui conserva la Generalitat de Catalunya. a la plaça de Sant Jaume.

Prop del mar es pot trobar el barri de la Ribera amb l'església esplèndida de Santa Maria del Mar i el Museu Picasso. A prop hi ha el parc de la Ciutadella i el famós zoològic, els museus i el parlament català.També hi ha molts bars i cafeteries amb taules i cadires a la Rambla, on podeu seure i veure el món passar en un ambient únic. Als carrers petits de les Rambles hi ha molts tipus de restaurants per a tots els gustos i butxaques.

Durant el segle XIX, la ciutat va experimentar un període de gran expansió. Seguint el pla de l'arquitecte Ildefons Cerdà, es va construir la zona coneguda com l'Eixample, amb els seus amplis carrers i avingudes. Ara en aquesta zona de la ciutat es poden trobar algunes de les millors botigues, botigues i galeries d'art.


Cal veure l'església de la Sagrada Família, dissenyada fa més de 100 anys per l'arquitecte català Gaudí i encara inacabada. També el Parc Güell, que és un altre dels seus grans treballs. Al Poble Espanyol de Montjuïc es poden veure reproduccions de cases i carrers de totes les regions d'Espanya i es poden trobar artesans que encara practiquen els seus oficis. També a Montjuïc hi ha l'estadi olímpic, les piscines de natació i de busseig.


El Passeig de Gràcia també és molt interessant amb edificis típics com "La Pedrera" i "Casa Batlló". El barri més de moda és la Vila Olímpica amb un port esportiu molt agradable ple de restaurants i bars de moda.

VeriSign Secured, McAfee Secure, W3C CSS compliant
GuestCentric - Hotel website & booking technology